Hcg δίαιτα τροφίμων φάση 2 χορτοφάγος - Vegan ιστορίες επιτυχίας απώλειας βάρους


Ξεκίνα τη δίαιτα του γρήγορου μεταβολισμού τη Δευτέρα, ώστε η Φάση 3 που είναι λίγο πιο ελαστική να πέφτει το σαββατοκύριακο. Γαρίδες, σολομό. Τα ανεκτά είναι τα τρόφιμα τα όποια μπαίνουν από την Β’ φάση και μετά για να κάνει την δίαιτα μας πιο εύκολη και ευχάριστη.

Μια αυστηρά χορτοφάγος διατροφή δεν περιλαμβάνει ψάρι - μια σημαντική πηγή Ωμέγα 3 το λάδι κάνολα ( canola) και, ειδικά, τα καρύδια, οι σπόροι κολοκύθας, αν και υπάρχουν μερικές φυτικές πηγές όπως η σόγια σπόροι κάνναβης. Φάση 2: Σταθερό αδυνάτισμα Αν έχουμε να χάσουμε μέχρι 7 κιλά και γυμναζόμαστε τακτικά μπορούμε να ξεκινήσουμε κατευθείαν από αυτή τη φάση παραλείποντας την πρώτη. Η συγκεκριμένη έχει 4 φάσεις: Στην πρώτη φάση καταναλώνετε μόνο πρωτεϊνικές τροφές και διαρκεί από 2 μέχρι 10 ημέρες, ανάλογα τα κιλά που θέλουμε να χάσουμε.

Η φάση 2 του προγράμματος είναι η λεγόμενη συντήρηση και διαρκεί τέσσερις με οκτώ εβδομάδες. Dukan προτείνει τη γαλοπούλα το κοτόπουλο, το άπαχο ζαμπόν, τις μπριζόλες, τα αυγά τα θαλασσινά και τα ψάρια ( π. Γ σκόνη σκόρδου ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μεγάλο σακουλάκι τροφίμων βάζουμε το κοτόπουλο και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Η δίαιτα Dukan πήρε το όνομα της από τον Γάλλο γιατρό Pierre Dukan. Hcg δίαιτα τροφίμων φάση 2 χορτοφάγος. Μπορούμε να καταναλώσουμε έως 2 είδη ανεκτών την ημέρα. Στη δεύτερη φάση προστίθενται και τα λαχανικά ενώ στη τρίτη.

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες αφού υπόσχεται γρήγορη απώλεια κιλών. Hcg δίαιτα τροφίμων φάση 2 χορτοφάγος. Σε αυτή μειώνονται τα hmr τρόφιμα σε 14 γεύματα την εβδομάδα και ουσιαστικά υπάρχει μια μεγαλύτερη ευελιξία μέσα στην ημέρα. Κλείνουμε το σακουλακι μας καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον. Στη 2 η Φάση διαλέγουμε μεταξύ 32- 68 τροφίμων που θα βρούμε στη παρακάτω λίστα και που μπορούμε να καταναλώνουμε απεριόριστα μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό βάρος. Για ένα διάστημα 2- 7 ημερών συνιστάται η κατανάλωση μόνο πρωτεϊνούχων τροφίμων.

Δίαιτα φάση Οδηγεί


Μια αυστηρά χορτοφάγος διατροφή δεν περιλαμβάνει ψάρι - μια σημαντική πηγή Ωμέγα 3, αν και υπάρχουν μερικές φυτικές πηγές όπως η σόγια, τα καρύδια, οι σπόροι κολοκύθας, το λάδι κάνολα ( canola) και, ειδικά, σπόροι κάνναβης. Η φάση 2 του προγράμματος είναι η λεγόμενη συντήρηση και διαρκεί τέσσερις με οκτώ εβδομάδες.


Σε αυτή μειώνονται τα hmr τρόφιμα σε 14 γεύματα την εβδομάδα και ουσιαστικά υπάρχει μια μεγαλύτερη ευελιξία μέσα στην ημέρα. Στη 2 η Φάση διαλέγουμε μεταξύ 32- 68 τροφίμων που θα βρούμε στη παρακάτω λίστα και που μπορούμε να καταναλώνουμε απεριόριστα μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό βάρος.
Η δίαιτα γρήγορου μεταβολισμού ( The fast metabolism diet) σχεδιάστηκε από την αμερικανίδα διαιτολόγο Χάιλι Πομρόϊ, την οποία αποκαλούν « γητευτή του μεταβολισμού» και τη λατρεύουν στο Χόλιγουντ και.

Τροφίμων Ανάλυσης

Η συγκεκριμένη έχει 4 φάσεις: Στην πρώτη φάση καταναλώνετε μόνο πρωτεϊνικές τροφές και διαρκεί από 2 μέχρι 10 ημέρες, ανάλογα τα κιλά που θέλουμε να χάσουμε. Στη δεύτερη φάση προστίθενται και τα λαχανικά ενώ στη τρίτη. Φάση 2: Σταθερό αδυνάτισμα Αν έχουμε να χάσουμε μέχρι 7 κιλά και γυμναζόμαστε τακτικά, μπορούμε να ξεκινήσουμε κατευθείαν από αυτή τη φάση, παραλείποντας την πρώτη.

Στην Φάση 3, θα συνεχίσετε να ακολουθείτε τις αρχές που αποκομίστηκαν κατά τις φάσεις 1 και 2, αλλά επειδή είναι το δια βίου στάδιο του προγράμματος, θα περιλαμβάνει σχεδόν κάθε είδος τροφίμων και επιτρέπει τη χορήγηση.
Γαρσίνια και πράσινο καφέ
Απώλεια βάρους herbalife dehradun dehradun

Χορτοφάγος Σχέδιο


Η South Beach δίαιτα είναι πραγματικά η διατροφή ενός εραστή τροφίμων. Είναι περίπου ζουν καλά και αγαπά αυτό που τρώτε. 2) Γαλακτο- χορτοφάγους Αυτοί οι χορτοφάγοι αποκλείουν από τη διατροφή τους το κρέας, τα ψάρια, τα θαλασσινά και τα αυγά, αλλά καταναλώνουν γαλακτοκομικά.
Το ιστορικό της δίαιτας Dukan: Πριν από 30 χρόνια ένας ασθενής του Pierre Dukan, που αγαπούσε το κρέας, του ζήτησε να του βρει μια δίαιτα για να χάσει κιλά.

Τροφίμων χορτοφάγος Εξέλιξης απώλειας

Harley pasternak σχέδιο διατροφής επαναφορά σώματος
Η κατανάλωση μαύρου καφέ προκαλεί απώλεια βάρους
Νέο σκανδιναβικό βιβλίο διατροφής

Τροφίμων φάση Μείωση

Φάση δίαιτα Atkins 3: Προ- βάρος τήρηση Κατά μέσο όρο, όταν μπείτε σε αυτή τη φάση, είστε μόνο 2- 3 κιλά ελαφρύτερο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους σε δίαιτα Atkins δεν θα χάσετε βάρος πολύ γρήγορα.

Τα ανεκτά είναι τα τρόφιμα τα όποια μπαίνουν από την Β’ φάση και μετά για να κάνει την δίαιτα μας πιο εύκολη και ευχάριστη. Μπορούμε να καταναλώσουμε έως 2 είδη ανεκτών την ημέρα.

Χορτοφάγος φάση Ιατρική βάρους

Στη 2 η Φάση διαλέγουμε μεταξύ 32- 68 τροφίμων που θα βρούμε στη παρακάτω λίστα και που μπορούμε να καταναλώνουμε απεριόριστα μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό βάρος. Η φάση 2 του προγράμματος είναι η λεγόμενη συντήρηση και διαρκεί τέσσερις με οκτώ εβδομάδες. Σε αυτή μειώνονται τα hmr τρόφιμα σε 14 γεύματα την εβδομάδα και ουσιαστικά υπάρχει μια μεγαλύτερη ευελιξία μέσα στην ημέρα.